Lidhje

Drejtoria e Tatimeve, Kompania Armo në konflikt

  • Raimond Kola

Si pasojë, ka ndaluar aktiviteti i përpunimit të naftës në Uzinën e Fierit dhe të Ballshit ku punojnë rreth 3000 punëtorë

Drejtoria e Tatimeve në Shqipëri dhe Kompania Armo janë përfshirë në një konflikt, i cili ka ndaluar aktivitetin e përpunimit të naftës në Uzinën e Fierit dhe të Ballshit ku punojnë rreth 3000 punëtorë. Sot disa qindra prej tyre zhvilluan një protestë para prefekturës në Fier duke kërkuar rifillimin e punës. Organet tatimore thonë se Kompania ka detyrime taimore të pashlyera ndërsa përfaqësuesit e kompanisë thonë se këto çështje mund të zgjidhen me negociata.
XS
SM
MD
LG