Lidhje

Media Arkivi

Gjendja e arsimit në gjuhën shqipe në Malin e Zi


Shqiptarët në Mal të Zi janë të pakënaqur me gjendjen e arsimit në gjuhën shqipe dhe kërkojnë nga institucionet shtetërore të vendit respektimin e të drejtës elementare të arsimit në gjuhën amtare.

XS
SM
MD
LG