Lidhje

Katro: Varfëria shkaku kryesor i prapambetjes sociale të gruas në Shqipëri

  • Isabela Cocoli

Katro: Varfëria shkaku kryesor i prapambetjes sociale të gruas në Shqipëri

Në raportin e Departamentit amerikan të Shtetit, në kapitullin për Shqipërinë, përfshihej dhe gjendja e gruas shqiptare, dhuna në familje, si dhe pozicioni i saj social. Për të folur më konkretisht rreth situatës së grave në Shqipëri, kemi të ftuar në studion tonë zonjën Jeta Katro, Presidente e rrjetit të grave Millenium.

XS
SM
MD
LG