Lidhje

Zejtaria në jug të Shqipërisë

  • Raimond Kola

Zejtaria në jug të Shqipërisë

Në zonat rurale në Jug të Shqipërisë papunësia prek kryesisht gratë dhe vajzat, por në zonën e Antigonesë në Gjirokastër, një grup grash janë mbledhur së bashku në një qendër të prodhimeve artizanale. Prodhimet e tyre janë nga më të shiturat në tregun turistik. Korespondenti ynë Raimond Kola ishte në këtë qendër dhe përgatiti kronikën.

XS
SM
MD
LG