Lidhje

Atmosferë festive në pritjen e Papës


Sheshi “Skënderbej dhe ai “Nënë Tereza”, që të dy simbole të kombit shqiptar, u mbushën sot në Tiranë me mijra qytetarë, pjesa më e madhe të rinj, të ardhur nga rrethe të ndryshme të Shqipërisë, por edhe nga Kosova, Mali i Zi, Maqedonia si dhe shqiptarët me banim në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

XS
SM
MD
LG