Lidhje

Qendër e re për autizmin në Jug të Shqipërisë

  • Raimond Kola

Në Jug të Shqipërisë shërbimet sociale ende janë të pakta dhe shumica e banorëve kërkojnë ndihmë duke u drejtuar në qendrat e ndihmëse apo te shërbimeve në kryeqytet. Por për fëmijët autikë ka nisur këto ditë aktivitetin një qendër e cila e ndihmon kete kategori femijesh me probleme tek të folurit dhe të dëgjuarit . Shumë familje nga Gjirokastra, Tepelena dhe Përmeti i janë drejtuar kësaj qendre për të marrë ndihmen ne trajtimin e femijeve.

XS
SM
MD
LG