Lidhje

Intervistë me Z. Avni Mustafaj, NAAC

  • Laura Konda

Marrëveshja e arritur mes mes Prishtinë dhe Beogradit është përshëndetur nga faktorët kryesorë të komunitetit ndërkrombëtar, por sa i sa e vështirë do të jetë zbatimi i saj? Për të biseduar mes të tjerash edhe për këtë çështje, kemi sot të ftuar për një bisedë Drejtorin Ekzekutiv të Këshillit Kombëtar Shqiptari-Amerikan, Avni Mustafaj, Zoti Mustafaj foli edhe për zgjedhjet në Shqipëri.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG