Lidhje

Mot i ashpër në veri të Shqipërisë

  • Pëllumb Sulo

Banorët e komunave të thella malore në Pukë, Malësi të Madhe dhe Shkodër u përballën këto ditë me vështirësi të shumta për shkak të bllokimit të rrugëve automobilistike nga dëbora dhe ngricat. Banorët e Iballës, Dukagjinit dhe Vermoshit kërkojnë mbështetjen e strukturave të shtetit për të mbajtur të hapura rrugët gjatë periudhës së dimrit, pasi njësitë vendore e kanë të pamundur këtë, për shkak të fondeve dhe mjeteve të pakta.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG