Lidhje

Media Arkivi

Të rinj nga Ballkani në Gjirokastër


Të rinj nga vendet e Ballkanit po e shikojnë Trashëgiminë Kulturore si një mundësi bashkëpunimi dhe ndihme të përbashkët për forcimin e marëdhënieve në rajon.

XS
SM
MD
LG