Lidhje

Bashkëpunimi ndërkufitar Shqipëri - Greqi

  • Raimond Kola

Policitë kufitare të Shqipërisë dhe Greqisë po ndeshen me një rritje të krimit në zonat mes të dy vendeve. Gjatë një takimi në Sarandë zyrtarët e të dy vendeve kanë rënë dakort për hapat konkretë për ngritjen e një qendre informimi dypalëshe në Pikën e e Kakavijës.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG