Lidhje

Bashkëpunimi ndërkufitar mes Malit të Zi, Kosovës dhe Shqipërisë

  • Ali Salaj

Bashkëpunimi ndërkufitar mes Malit të Zi, Kosovës dhe Shqipërisë

Projektet e qeverive të Malit të Zi, Kosovës dhe Shqipërisë janë duke mundësuar investimet me përparësi për bashkëpunimin rajonal. Projektet e përbashkëta, të cilat është duke i mbështetur Bashkimi Europian kanë të bëjnë me hapjen e pikave të përbashkëta kufitare dhe krijimin e infrastrukturës së re rrugore. Këto projekte rrisin shkëmbimin ekonomik, tregtar dhe kulturor duke ndihmuar rritjen e mirëqenies sociale të banorëve në zonat kufitare.

XS
SM
MD
LG