Lidhje

Biblioteka muze "At Gjergj Fishta"

  • Pëllumb Sulo

Më 23 tetor ishte 144 vjetori i lindjes së At Gjergj Fishtës, shkrimtarit, publicistit dhe njërit prej intelektualëve më të shquar të kohës, që u vu në mbrojtje të interesave kombëtare edhe në arenën ndërkombëtare. At Gjergj Fishta dha kontributin e tij edhe në fushën e studimeve albanologjike, duke ngritur një nga bibliotekat më të pasura të kohës, bibliotekën e françeskanëve në Shkodër, e cila sot mban emrin e tij.

XS
SM
MD
LG