Lidhje

Bien rezervat hidroenergjitike në Shqipëri

  • Pëllumb Sulo

Në Shqipëri, rezervat hidroenergjitike janë pakësuar ndjeshëm për shkak të mungesës së reshjeve. Niveli i ujrave në ujëmbledhësin e Hidrocentralit të Fierzës, që është edhe më i madhi në vend, janë ulur në rreth 270 metër, duke detyruar korporatën elektroenergjitike të ulë prodhimin e energjisë dhe t’i drejtohet importit.

XS
SM
MD
LG