Lidhje

Media Arkivi

Kufizimi i kuotave të eksportit të bimëve medicinale


Në rrethin e Malësisë së Madhe, bujqësia është orientuar kryesisht në kultivimin e bimëve mjekësore dhe aromatike, pjesa më e madhe e të cilave eksportohen në SHBA. Janë rreth 2 mijë fermerë që punojnë në këtë sektor të rëndësishëm për eksportet shqiptare.

XS
SM
MD
LG