Lidhje

Biznesi me mall porositësi - mjet i mirë punësimi në Shqipëri


Biznesi me mall porositësi - mjet i mirë punësimi në Shqipëri

Biznesi që punon me mall porosites është në disa qytete në jug të Shqipërisë një nga format më të mira të punësimit të grave dhe të vajzave. Analistët eekonomisë thonë se kjo formë biznesi duhet të kete mbështetje më të madhe nga qeveria për të nxitur shtimin e vendeve të punës dhe zbutur efektet e krizës ekonomike.

XS
SM
MD
LG