Lidhje

Fotografia e fustanit me dy ngjyra


Nuk kanë mbetur shumë njerëz aktivë në internet që nuk kanë parë fotografinë e fustanit me dy ngjyra dhe nuk kanë debatuar se cilat ishin këto ngjyra.

Ushtrimi i pavetëdijshëm tregoi edhe një herë se njerëzit i shohin gjërat ndryshe. Njerëz të pyetur në Britani, Shtetet e Bashkuara, Itali dhe Turqi patën reagime të ndryshme dhe disa u alarmuan aq shumë saqë vendosën të shkojnë të vizitojnë okulistin. Ekspertët e optometrisë thonë se fotografija është një shembull i përkryer i perceptimit të ngjyrës dhe mënyrat radikalisht të ndruuyshme me të cilat truri e dallon kontrastin.

Firma britanike Roman Originals që ka prodhuar fustanin tha se 1 milionë vetë kanë klikuar tek fotoja e fustanit në faqen e internetit. Tani që firma ka nxjerrë foton e fustanit, dihet që ngjyrat e fustanit të janë në fakt e zeza dhe bluja.

Shiko komentet (1)

Ky forum është mbyllur
XS
SM
MD
LG