Lidhje

Protesta kundër projektit të by passit në Shkodër

  • Pellumb Sulo

Banorë të lagjeve periferike të qytetit të Shkodrës protestuan sot duke kërkuar rishikimin e projektit të by passit të këtij qyteti, i cili sipas tyre dëmton mjedisin pranë Liqenit të Shkodrës, pengon lëvizjen dhe dëmton ekonomitë e familjeve të tyre. Qeveria shqiptare vendosi në fillim të kesaj jave pezullimin e përkohshëm të punimeve me qëllim rishikmin e projektit. Megjithatë, edhe sot punimet vazhduan në dise segmente te këtij by passi.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG