Lidhje

Krishtlindja në Shkodër

  • Pëllumb Sulo

Arqipeshkvi i Shkodër-Pultit, imzot Engjëll Masafra, apeloi gjatë meshës tradicionale të Krishtlindjeve në Shkodër për ndalimin e luftërave dhe valës së refugjatëve kudo në botë.

XS
SM
MD
LG