Lidhje

Shkëmbimet kulturore Shqipëri-Kosovë

  • Raimond Kola

Kembimet kulturore mes Shqipërisë dhe Kosovës po shtohen kohët e fundit. Akademiku Rexhep Qosja ka paraqitur në Gjirokastër botimet e tij, ndërsa në qendër të qytetit është hapur një ekspozitë me piktorë nga Peja. Këto aktivitete synojnë të tërheqin më shumë turistë në qytetin muze, që mbrohet nga Unesco.

XS
SM
MD
LG