Lidhje

Këmbimet kulturore Shqipëri-Kosovë


Kembimet kulturore mes Shqipërisë dhe Kosovës po shtohen kohët e fundit. Akademiku Rexhep Qosja ka paraqitur në Gjirokastër botimet e tij, ndërsa në qendër të qytetit është hapur një ekspozitë me piktorë nga Peja.

XS
SM
MD
LG