Lidhje

Delvina përballë sfidave të zhvillimit

  • Raimond Kola

Delvina përballë sfidave të zhvillimit

Disa qytete të vogla në Jug të Shqipërisë e kanë humbur shkëlqimin e dikurshëm historik dhe po përballen aktualisht me mjaft sfida. Në një prej këtyre qyteteve, në Delvinë, drejtuesit e bashkisë thonë se po përpiqen, që përmes pasurive kulturore dhe historike, të nxisin zhvillimin ekonomik. Vështirësitë me të cilat janë ndeshur disa biznese të vogla janë shoqëruar me mbylljen e disa dhjetëra vendeve të punës.

XS
SM
MD
LG