Lidhje

Çështja e demarkacionit të kufirit Kosovë - Mal i Zi

  • Ali Salaj

Demarkacionin e kufirit me Kosovën, zyrtarët e Podgoricës e cilësojnë si çështje të mbyllur dhe besojnë se do të zgjidhet sipas marrëveshjes tashmë të arritur ndërmjet dy palëve. Korrespondenti ynë Ali Salaj ka përgatitur kronikën me këtë temë.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG