Lidhje

Dëmtimet në pyjet e Shqipërisë së veriut

  • Pëllumb Sulo

Në Shqipëri po zbatohen aktualisht dy moratoriume; ai për pyjet dhe moratoriumi për gjuetinë. Këto masa janë marrë për shkak të dëmtimeve masive që kanë ndodhur pas vitit 1991. Zërit i Amerikës sjell në vëmendje dëmtimet dhe gjendjen në sipërfaqet pyjore në veri të Shqipërisë, ku ndodhen edhe pasuritë më të shumta pyjore.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG