Lidhje

Kontributi i diasporës shqiptare për Malin e Zi

  • Ali Salaj

Shqiptarët nga Mali i Zi që jetojnë dhe veprojnë në SHBA janë kontribuesit më të mëdhenj financiarë në ndërtimin e objekteve të rëndësishme publike dhe infrastrukturore në vendlindje. I tillë është edhe projekti më i fundit i ndërtimit të rrugës së Trieshit, që lidh disa Bashkësi Lokale të Malësisë, për të cilin shqiptarët nga Mali i Zi që jetojnë në Shtetet e Bashkuara dhuruan mbi gjysmë milionë dollarë.

XS
SM
MD
LG