Lidhje

Dita Botërore e Paqes

  • Pëllumb Sulo

Me rastin e Ditës Botërore të Paqes, sot u zhvillua në Shkodër marshimi "Vëllazërimi-themeli i paqes", organizuar nga Komuniteti Sant' Egidio në bashkëpunim me Kryedioqezën e Shkodër-Pultit. Pjesëmarrësit në marshim mbanin në duar parulla kushtuar paqes e harmonisë në familje dhe në vendet ku vazhdojnë konfliktet e përgjakshme.
XS
SM
MD
LG