Lidhje

Shkodër, zhvillohet Dita Biçikletave

  • Pëllumb Sulo

Në Shkodër u zhvillua sot Dita e Biçikletave, pjesë e Programit Europian "EUROVELO", ku janë përfshirë 42 vende, mes të cilëve edhe Shqipëria me organizatën GO2. Programi “EUROVELO” synon promovimin e politikave të lëvizjes me biçikleta si mundësi për mbrojtjen e mjedisit, përmirësimin e cilësisë së jetës dhe zhvillimin e turizmit. Vullnetarët e organizatës GO2 apeluan sot tek njësitë vendore për përfshirjen në planet e zhvillimit edhe përmirësimi i infrastrukturës që mundëson lëvizjen me biçikleta.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG