Lidhje

Media Arkivi

"Ditët e Diasporës" në Malin e Zi


Në zonën e Ulqinit u mbajt manifestimi tradicional “Ditët e Diasporës”, ku morën pjesë përfaqësues të diasporës, zyrtarët e Ambasadës Amerikane në Podgoricë dhe qytetarë të shumtë nga rajoni.

XS
SM
MD
LG