Lidhje

Dr. Niko Qafoku: Instituti "Alb-Shkenca" bashkon intelektualët shqiptarë


Dr. Niko Qafoku: Instituti "Alb-Shkenca" bashkon intelektualët shqiptarë

Shqiptarët e diasporës që kanë interesa intelektuale kanë rastin të komunikojnë me njeri tjetrin përmes Forumit “Alb-Shkenca”, që i ka bashkuar ata në internet. Një pjesë e tyre merren me kërkime shkencore në fusha të ndryshme, madje janë autoritete në fushat që lëvrojnë dhe në vendet ku ata punojnë dhe jetojnë. Sot kemi të ftuar në studio për një bisedë një nga krijuesit e Alb Shkencës, doktor Niko Qafokun, shkencëtar në Laboratorin kombëtar Pacific Northwest në Riçland të Shtetit Washington.

XS
SM
MD
LG