Lidhje

Dr. Rifat Latifi nderohet me çmimin për arritjet kompjuterike në fushën e mjekësisë

  • Laura Konda

Dr. Rifat Latifi nderohet me çmimin për arritjet kompjuterike në fushën e mjekësisë

Të hënën në Qendrën Andrew Mellon në Washington u zhvillua një ceremoni me dhënie çmimesh për arritjet kompjuterike në fushën e mjekësisë. Këtë herë çmimi vjetor në këtë fushë ju dha Fondacionit të Spitalit Ndërkombëtar Virtual Elektronik, që është edhe krijuesi dhe zbatuesi i Programit të Telemjekësisë në Kosovë dhe Shqipëri. Medaljen e mori Drejtori i Projektit të Telemjekësisë në Ballkan, doktor Rifat Latifi, mjek traumatolog, aktualisht duke punuar për ndërtimin e sistemit të traumave në Doha të Katarit.

XS
SM
MD
LG