Lidhje

Përdorimi i drogave në Mal të Zi

  • Ali Salaj

Përdorimi i drogave te nxënësit e shkollës fillore dhe të mesme në Mal të Zi shënon një rritje të dukshme, duke shkaktuar probleme të theksuara shëndetësore dhe sociale.

Në një tryezë të rrumbullakët të mbajtur në Ulqin me temën “Varësia, sëmundje moderne e të rinjve” u kërkua që ndaj kësaj dukurie të ndërhyhet seriozisht në parandalimin e saj. Në tryezë u sugjerua që të zhvillohen programe të veçanta nëpër shkolla si dhe programe komunitare dhe trajnime me prindër.

XS
SM
MD
LG