Lidhje

Ebola: Rëndësia e informimit të publikut

  • Pëllumb Sulo

Megjithëse Shqipëria është shumë larg vatrave të virusit Ebola, autoritetet e shëndetësisë po marrin masa për informimin e publikut mbi rrezikshmërinë, format e shfaqjes dhe masat parandaluese.

Shkodra është një nga rajonet me fluks të madh lëvizjeje nga ardhja e emigrantëve dhe afërsia me pikëkalimet kufitare me Kosovën dhe Malin e Zi. Ndaj autoritetet e shërbimit shëndetësor po i kushtojnë vemendje informimit të banorëve.

XS
SM
MD
LG