Lidhje

Media Arkivi

Fshati ekologjik Porto Palermo


Në bregdetin jugor të Shqipërisë modelet e zhvillimit të turizmit janë ende te paqendrueshme sidomos prej ndërtimeve pa kriter. Por, në disa zona bregdetare ruajtja e ekuilibrit natyror ka qenë një ndër shqetësimet që po nxisin ide të reja mjedisore dhe nisma për prodhimin e energjisë.

XS
SM
MD
LG