Lidhje

Fitër Bajrami në Maqedoni


Bajrami ne Maqedoni
Mijëra besimtarë muslimanë në Maqedoni po festojnë sot Bajramin. Krerët e komunitetit kanë uruar për mbarësi dhe solidaritet.
Kryetari i Bashkësisë Islame në Maqedoni Sulejman Rexhepi bëri thirrje për humanizëm dhe solidarizim në këtë festë, të cilën e quajti një ditë të paqes, respektit dhe dashurisë në mes njerëzve. Ai porositi besimtarët që të shfaqin vlerat njerëzore në këtë ditë.
Drejtuesit politikë dhe shtetërorë të vendit ua kanë uruar festën besimtarëve me dëshirat për respekt të ndërsjellë dhe mbarësi.
XS
SM
MD
LG