Lidhje

Emigrantet nga Greqia kthehen për zgjedhjet


Disa mijëra emigrantë shqiptarë po kthehen nga Greqia për votimet e nesërme në Shqipëri.

Në pikat e kalimit kufitar mes të dy vendeve vihen re shtime të sporteleve të shërbimit dhe

pak radhë pritjeje sidmos në anën greke. Kthimi i emigrantëve pritet të ndikojë në rezultatet

në disa zona sidmos të prekura ndjeshëm nga emigracioni.

XS
SM
MD
LG