Lidhje

Shqipëri: Polemika mes partive për zgjedhjet

  • Pëllumb Sulo

Ende pa filluar zyrtarisht fushata elektrorale për zgjedhjet vendore të 21 qershorit, forcat kryesore politike, pjesëmarrëse në këto zgjedhje, gjatë mbrëmjes së kaluar dhe paradites së sotme kanë shpejtuar të mbushin rrugët me simbolet e tyre. Kjo ka krijuar edhe polemikat e para mes partive në lidhje me hapsirat publicitare dhe transparencën e fondeve.

XS
SM
MD
LG