Lidhje

Fillon procesi i përgatitjes për zgjedhjet


Në Jug të Shqipërisë ka nisur procesi i përzgjedhjes së kantidatëve për zgjedhjet vendore të qershorit. Organizata të ndryshme po nxisin aktivitete për të tërhequr diskutime publike mbi kantidatët dhe për reformën e re territoriale.

XS
SM
MD
LG