Lidhje

Emigrantët shqiptarë në Greqi udhëtojnë për të festuar Pashkët Ortodokse


Kriza ekonomike që ka mbërthyer Greqinë fqinje nuk po ndikon në udhëtimin për në Shqipëri për festën e Pashkëve Orthodhokse të disa mijëra emigrantëve shqiptarë. Policia e Gjirokastrës tha se vihet re një rritje prej 20 përqind e prurjes se emigrantëve në kufi. Autoritet shqiptare shtuan sportelet e shërbimit dhe nuk njoftohen radhë pritjeje në kufi.

XS
SM
MD
LG