Lidhje

Media Arkivi

Emigrantët dhe sigurimet shoqërore në Shqipëri


Kthimi i emigrantëve shqiptarë nga Greqia po shoqërohet me një rritje të interesit të tyre për disa shërbime në Shqipëri. Vëmendja më e madhe e emigrantëve vihet re në zyrat e sigurimeve, ku kryhen sigurime vullnetare për vitet e pensionit.

XS
SM
MD
LG