Lidhje

Sfidat mjedisore në Shqipëri

  • Pëllumb Sulo

Në prag të sezonit të ri turistik veror, grupe të rinjsh po punojnë per pastrimin e bregdetit nga mbeturinat, duke përcjellë keshtu mesazhin e një mjedisi sa më të pastër për pushuesit vendas dhe të huaj. Ndërkohë, po apelojnë për moshedhjen e mbeturinave buzë lumenjve dhe liqeneve të vendit, pasi ata janë edhe ndotësit kryesor të bregdetit.
XS
SM
MD
LG