Lidhje

Erozion në grykëderdhjen e Bunës

  • Ali Salaj

Në grykëderdhjen e Lumit Buna, si në anën e Malit të Zi, ashtu edhe në atë të Shqipërisë vërehen disa dukuri natyrore që po shkatërrojnë vijën bregdetare duke krijuar edhe disa ishuj të vegjël. Gjeografët nga Shkodra dhe Ulqini theksojnë se duhet marrë masa për parandalimin e kësaj dukurie dhe, pak a shumë ,të ruhet bukuria e veçantë natyrore e kësaj zone.

XS
SM
MD
LG