Lidhje

Fëmijët dhe interneti i sigurtë

  • Pëllumb Sulo

Në ditën ndërkombëtare të internetit të sigurtë, organizata ndërkombëtare World Vision, që vepron në Shqipëri, bëri thirrje për një vemendje më të madhe ndaj përdorimit të internetit nga fëmijët. Në një veprimtari me mësuesit e informatikës së Shkodrës, përfaqësues të kësaj organizate u shprehën mbi nevojën për më shumë vemendje nga ana e familjes, shkollës dhe gjithë shoqërisë shqiptare në drejtim të shmangjes së abuzimeve me fëmijët përmes internetit.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG