Lidhje

Festohet Dita e Liqenit të Shkodrës

  • Pëllumb Sulo

3 qershori shënohet si festa e Liqenit të Shkodrës, liqen ky që është edhe më i madhi në Ballkan dhe me vlera të mëdha për ekosistemin natyror. Festa e Liqenit organizohet çdo vit nga Bashkia e Shkodrës dhe synon promovimin e vlerave natyrore, ekonomike dhe turistike të liqenit si dhe nevojën për mbrojtjen e këtyre vlerave. Përfaqësues të shoqates së turizmit shqiptar dhe ato të menaxhimit të peshkimit ngritën përsëri shqetësimin për dëmet që i shkaktohen liqenin në pjesën shqiptare të tij.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG