Lidhje

Fillon puna për zbatimin e projektit MONTEAL

  • Pëllumb Sulo

Monteal Project
Fondi Shqiptar i Zhvillimit nisi punën për zbatimin e projektit “MONTEAL”, që financohet nga Bashkimi Europian dhe zbatohet në zonën malore mes Shqipërisë dhe Malit të Zi. Projekti promovon zhvillimin e ekonomisë lokale përmes përmirësimit të infratrukturës në zonën ndërkufitare mes dy vendeve fqinje dhe krijimit të ofertave të përbashkëta turistike.
XS
SM
MD
LG