Lidhje

Film i ri dokumentar "Çeta e Profetënve"

  • Pëllumb Sulo

Film i ri dokumentar "Çeta e Profetënve"

Producenti Dom Nike Ukgjini sapo ka përfunduar filmin e ri dokumentar "Çeta e Profetënve", i cili i kushtohet Pjetër Bogdanit. Është ky filmi i shtatë dokumentar, i cili ka në qendër figura të shquara të letërsisë së vjetër shqipe dhe kulturës kombëtare shqiptare.

XS
SM
MD
LG