Lidhje

Zjarre pyjore në veri të Shqipërisë

  • Pëllumb Sulo

Gjatë kësaj jave, në disa rrethe në Veri të Shqipërisë u vërejtën vatra zjarri në sipërfaqet pyjore dhe në zonat e mbrojtura natyrore, të cilat, në disa raste, rrezikuan edhe qendrat e banuara.

Përveç ekipeve zjarrfikese dhe atyre të policisë, për shuarjen e zjarreve u angazhuan edhe forcat e ushtrisë. Drejtues të shërbimit pyjor pohojne se, në pjesën më të madhe, zjarret shkaktohen nga pakujdesia e banorëve të zonës.

XS
SM
MD
LG