Lidhje

Media Arkivi

Sporti i peshkimit "Fly Fishing"


Në lumin Lim pranë qytetit të Plavës në Mal të Zi, një grup të rinjsh shqiptarë nga Kosova dhe Shtetet e Bashkuara praktikojnë një lloj peshkimi sportiv dhe rekreativ të ashtuquajtur "Fly Fishing".

XS
SM
MD
LG