Lidhje

Sporti i peshkimit "Fly Fishing"

  • Ali Salaj

Në lumin Lim pranë qytetit të Plavës në Mal të Zi, një grup të rinjsh shqiptarë nga Kosova dhe Shtetet e Bashkuara praktikojnë një lloj peshkimi sportiv dhe rekreativ të ashtuquajtur "FlyFishing". Ardhja e tyre në Plavë ka për qëllim që këtë lloj peshkimi ta promovojnë edhe në hapësiratku jetojnë shqiptarët,me qëllim që në një të ardhmetë shndërrohet në një degë turistike, ashtu siç e kanë vendet e Evropës Qendrore dhe SHBA-të.

XS
SM
MD
LG