Lidhje

Fotoekspozitë në Shkodër për zonën ndërkufitare Shqipëri-Kosovë-Mali i Zi

  • Pëllumb Sulo

Fotoekspozitë në Shkodër për zonën ndërkufitare Shqipëri-Kosovë-Mali i Zi

Në Shkodër u çel sot ekspozita e hapur fotografike me pamje nga trekëndëshi ndërkufitar Shqipëri-Kosovë-Mali i Zi, i quajtur "Majat e Ballkanit". Fotot janë realizuar nga tre të rinj, pjesë e grupit të të rinjve nga Shqipëria, Kosova dhe Mali i Zi, të cilët javët e fundit udhëtuan në këmbë nëpër shtigjet malore që bashkojnë tre vendet e tyre. Fotoekspozita synon jo vetëm promovimin e turizmit malor, por edhe nevojën e bashkëpunimit ndërkufitar në rajonin e Ballkanit.

XS
SM
MD
LG