Lidhje

Përpunimi i frutave të egra të pyllit

  • Pëllumb Sulo

Zona Veriore e Shqipërisë është e pasur me frutat e egra të pyllit, të pasura me vitamina të shumta. Së fundi ka filluar përpunimi i këtyre frutave në fabrikën "Dalmacia". Kjo fabrikë ë rrethin e Pukës prodhon lëngje, kryesisht nga thana. Është një biznes familjar, që po tërheq interesimin e tregut vendas dhe atij të huaj.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG