Lidhje

Fushata elektorale në qarkun e Vlorës

  • Raimond Kola

Qarku i Vlorës, që përfshin edhe Sarandën dhe Delvinën, pritet të dërgojë në parlamentin shqiptar 12 deputetë. Kandidatët po e mbështesin fushatën me premtime për zhvillimin e infrastrukturës rrugore dhe kapacitetin e porteve dhe turizmin në këtë rajon. Vlora ka përjetuar muajt e fundit probleme të shkaktuara nga rritja e trafikimit të drogës që janë shoqëruar edhe me rritjen edhe të kriminalitetit në këtë qark.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG